BERAG Transporter Aktiebolag

Skåne län

Information

BERAG Transporter Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där BERAG Transporter Aktiebolag finns. I Höör så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. BERAG Transporter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket BERAG Transporter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. BERAG Transporter Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till BERAG Transporter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Röinge Björnlokev. 4, 243 94, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-22182.

Höör arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är BERAG Transporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BERAG Transporter Aktiebolag har idag 556446-6620 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BERAG Transporter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I BERAG Transporter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Bror Bertil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Agneta Viola Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .