Arlövs Plastgjuteri Försäljnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med plastprodukter och plastmaskiner samt reparation samt reparation av plastmaskiner till industrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Arlövs Plastgjuteri Försäljnings Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Höör så är Arlövs Plastgjuteri Försäljnings Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 1992-09-02 så skapades Arlövs Plastgjuteri Försäljnings Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Arlövs Plastgjuteri Försäljnings Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Arlövs Plastgjuteri Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556452-9450 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Höör.

Just nu är Arlövs Plastgjuteri Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Arlövs Plastgjuteri Försäljnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-24472 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Arlövs Plastgjuteri Försäljnings Aktiebolag är Danielsson, Carl-Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Carl Anders som är född 1978 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .