Höörs Företagshälsovård AB

Skåne län

Information

556454-3097 är organisationsnummer för företaget Höörs Företagshälsovård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Höörs Företagshälsovård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Höörs Företagshälsovård AB finns i.

Höörs Företagshälsovård AB har varit registrerat sedan 1992-10-07 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Höörs Företagshälsovård AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Höörs Företagshälsovård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Höörs Företagshälsovård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Höörs Företagshälsovård AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8243300 eller genom brev på följande adress:
Styrmansv. 4, 243 35, Höör

Bolaget skall bedriva frisk- och sjukvårdsverksamhet, handel med produkter inom detta område samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Höörs Företagshälsovård AB och det är Holmberg, Leif Göran Birger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Per Åke Vilhelm som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,