Ystad Shipping och Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Ystad Shipping och Transport Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Höör här finns det många olika Aktiebolag. Ystad Shipping och Transport Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Höör jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Ystad Shipping och Transport Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556456-0455.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0413-24032 alternativt besöka eller skicka post till Ystad Shipping och Transport Aktiebolag på följande adress Ekg. 6, 243 34, Höör.

Ystad Shipping och Transport Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ystad Shipping och Transport Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Fink, Peter Max Georg som är född 1945 och har titeln Suppleant , Gunchenko, Galyna som är född 1971 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva skeppsmäkleri, befraktning, spedition, magsinsuthyrning, terminalverksamhet, uthyrning av entreprenadtjänster, gatukök och restaurangverksamhet, cateringverksamhet, handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.