Rådgivande Ingenjör Alvar Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

I Höör finns det ett Aktiebolag som heter Rådgivande Ingenjör Alvar Nilsson Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Rådgivande Ingenjör Alvar Nilsson Aktiebolag i Skåne län. Höör är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Rådgivande Ingenjör Alvar Nilsson Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1992-12-02 så har Rådgivande Ingenjör Alvar Nilsson Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Rådgivande Ingenjör Alvar Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Höör.

Vill man komma i kontakt med Rådgivande Ingenjör Alvar Nilsson Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Falsterbov. 79, 236 51, Höllviken. Vi ni istället prata med Rådgivande Ingenjör Alvar Nilsson Aktiebolag så kan ni göra det på 0435-718670.

Bolaget skall bedriva rådgivande ingenjörsverksamhet inom VVS, styrteknik och energi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Mats Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Annika som är född 1966 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Mats Adolfsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Eva Annika -Andersson, Mats Peter .

Rådgivande Ingenjör Alvar Nilsson Aktiebolag har 556458-0891 som sitt organisationsnummer.