P.K. Reimers Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höör och P.K. Reimers Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och P.K. Reimers Aktiebolag är ett av dem. Statusen för P.K. Reimers Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

P.K. Reimers Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-05-18. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höör där företaget finns i jobbar för att företag som P.K. Reimers Aktiebolag ska trivas.

P.K. Reimers Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-03. I Höör så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva praktiserande läkarverksamhet, handel med antikvariatisk litteratur samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P.K. Reimers Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är P.K. Reimers Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med P.K. Reimers Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-33326.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med P.K. Reimers Aktiebolag är Reimers, Per Bonde Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Reimers, Kerstin Anna Maria som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hansson, Bengt Rikard Stefan som är född 1976 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

P.K. Reimers Aktiebolag har 556460-0384 som sitt organisationsnummer.