K & J Service Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva bensin-, kiosk- och livlmedelsförsäljning samt bilverkstadsservice samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för K & J Service Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Höör så är K & J Service Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 1993-06-24 så skapades K & J Service Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel K & J Service Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

K & J Service Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556469-5004 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Höör.

Just nu är K & J Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med K & J Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-21803 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Jan Yngve -Olsson, Kerstin Margareta

Följande personer är på något sätt aktiva inom K & J Service Aktiebolag är Olsson, Jan Yngve som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kerstin Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan Peter Mikael som är född 1966 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .