KAMAB Mining Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av grus- och stenmaterial, försäljning av grusmaskiner och försäljning av reservdelar och tillbehör till grusmaskiner samt därmed förenlig verksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KAMAB Mining Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höör så är KAMAB Mining Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 1993-10-06 så skapades KAMAB Mining Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel KAMAB Mining Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

KAMAB Mining Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556474-0842 är organisationsnummret för företaget som finns i Höör.

Just nu är KAMAB Mining Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med KAMAB Mining Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-558787 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom KAMAB Mining Aktiebolag är Helsmo, Claes-Bennerth Valentin som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Helsmo, Claes Johan som är född 1973 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .