Aktiebolaget Ringsjöhöjden Byggarna

Skåne län

Information

Bolaget skall utföra reparationer och byggnader av hus, äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Ringsjöhöjden Byggarna vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höör så är Aktiebolaget Ringsjöhöjden Byggarna ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 1994-01-31 så skapades Aktiebolaget Ringsjöhöjden Byggarna och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Ringsjöhöjden Byggarna har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Ringsjöhöjden Byggarna är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556482-1709 är organisationsnummret för företaget som finns i Höör.

Just nu är Aktiebolaget Ringsjöhöjden Byggarna Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Ringsjöhöjden Byggarna så går det att nå dem via telefon på 0413-21734 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Ringsjöhöjden Byggarna är Brenk, Per Niclas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Brenk, Wolfgang som är född 1936 och har titeln Suppleant, .