Aqua Vattenrening i Hässleholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Aqua Vattenrening i Hässleholm Aktiebolag är en verksamhet som finns i Höör. I Aqua Vattenrening i Hässleholm Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eliasson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Mona Ros-Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Revisor, Norra Skånes Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aqua Vattenrening i Hässleholm Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aqua Vattenrening i Hässleholm Aktiebolag på telefon 0451-49615.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av vattenreningsutrustning samt psykologverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aqua Vattenrening i Hässleholm Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Aqua Vattenrening i Hässleholm Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Höör arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aqua Vattenrening i Hässleholm Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Aqua Vattenrening i Hässleholm Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aqua Vattenrening i Hässleholm Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aqua Vattenrening i Hässleholm Aktiebolag har 556497-6982 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.