A och B Borglund Restaurang AB

Skåne län

Information

I Höör finns det ett Aktiebolag som heter A och B Borglund Restaurang AB. Det finns flera bolag som liknar A och B Borglund Restaurang AB i Skåne län. Höör är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

A och B Borglund Restaurang AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1995-02-10 så har A och B Borglund Restaurang AB varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är A och B Borglund Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Höör.

Vill man komma i kontakt med A och B Borglund Restaurang AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Jularp, 243 93, Höör. Vi ni istället prata med A och B Borglund Restaurang AB så kan ni göra det på 0451-60456.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering, konferensverksamhet, kioskverksamhet, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Borglund, Nils Anders Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Borglund, Bodil Christina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Borglund, Bodil Christina -Borglund, Nils Anders Lennart .

A och B Borglund Restaurang AB har 556507-6576 som sitt organisationsnummer.