Björnahall Invest AB

Skåne län

Information

556514-6296 är organisationsnummer för företaget Björnahall Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björnahall Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Björnahall Invest AB finns i.

Björnahall Invest AB har varit registrerat sedan 1995-06-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Björnahall Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-15.

Björnahall Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Björnahall Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Björnahall Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5344417 eller genom brev på följande adress:
Lillasäte Björnahall 104, 243 91, Höör

Bolaget skall bedriva travsport samt handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Björnahall Invest AB och det är Rosander, Bernt Rolf som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Orwén, Maria Kristina som är född 1982 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Erik Ingvar som är född 1955 och har titeln Revisor, Rydebäckrevisorn Lars Jönsson som är född och har titeln Revisor,