Holm o Holm AB

Skåne län

Information

Holm o Holm AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där Holm o Holm AB finns. I Höör så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Holm o Holm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Holm o Holm AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Holm o Holm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Diskusgränd 7, 243 33, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Höör arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Holm o Holm AB Privat, ej börsnoterat.

Holm o Holm AB har idag 556516-2491 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Holm o Holm AB

Bolaget skall driva verksamhet inom mäss och utställning, turistaktiviteter och researrangemang, handel och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Holm o Holm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holm, Per-Ola Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Karin Annette som är född 1962 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .