Maglasäte Gård AB

Skåne län

Information

Maglasäte Gård AB är ett av många företag som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Maglasäte Gård AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Maglasäte Gård AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Maglasäte Gård AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-01-22. Men sedan 1997-01-01 så har Maglasäte Gård AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Maglasäte Gård, 243 91, Höör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Maglasäte Gård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-21141.

Höör arbetar för att företag som Maglasäte Gård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Maglasäte Gård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva lantbruk och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Maglasäte Gård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Maglasäte Gård AB och det är följande personer, Strid, Sven Torbjörn som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strid, Lars Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Strid, Ann Eva Christel som är född 1956 och har titeln Suppleant, Strid, Eva Anita Gull-Britt som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant.Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Maglasäte Gård AB är 556538-3808.