Garden Party i Snogeröd AB

Skåne län

Information

Garden Party i Snogeröd AB är ett bolag som finns i Höör. I Garden Party i Snogeröd AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fransson, Jan Larry Michael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hellstrand, Carl Johan Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellstrand, Petra Anna Elisabeth som är född 1976 och har titeln Suppleant, Annell, Hans Ingmar som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Garden Party i Snogeröd AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Garden Party i Snogeröd AB på telefon 0413-33554.

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av partyartiklar som tält, porslin samt idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Garden Party i Snogeröd AB av bolagstypen Aktiebolag.

Garden Party i Snogeröd AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Garden Party i Snogeröd AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-03 och Garden Party i Snogeröd AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Garden Party i Snogeröd AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Garden Party i Snogeröd AB har 556555-1891 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.