Kroisos Fastighets AB

Skåne län

Information

556556-4761 är organisationsnummer för företaget Kroisos Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kroisos Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Kroisos Fastighets AB finns i.

Kroisos Fastighets AB har varit registrerat sedan 1998-05-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kroisos Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kroisos Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kroisos Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Kroisos Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-22661 eller genom brev på följande adress:
Centralg. 6, 243 30, Höör

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och handel med fastigheter, värdepapper, antikviteter och byggmaterial ävensom därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kroisos Fastighets AB och det är Eklund, Bo Göran som är född 1971 och har titeln VD, Eklund, Bo Göran som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, John Anders Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Eva Camilla som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Annell, Hans Ingmar som är född 1956 och har titeln Revisor,