Europeisk Mediautbildning AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höör och Europeisk Mediautbildning AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Europeisk Mediautbildning AB är ett av dem. Statusen för Europeisk Mediautbildning AB är att Bolaget är aktivt.

Europeisk Mediautbildning AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-10-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höör där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Europeisk Mediautbildning AB ska trivas.

I Höör så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta lös och fast egendom. Bolaget skall bedriva verksamhet inom media- och IT-utbildning, konsultverksamhet inom grafisk teknik och grafisk media samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Europeisk Mediautbildning AB inte är momsregistrerat.

Idag är Europeisk Mediautbildning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Europeisk Mediautbildning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Europeisk Mediautbildning AB är Malmberg, Gunilla Bodil Wiggina som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Charlotta Bodil som är född 1974 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Europeisk Mediautbildning AB har 556561-5720 som sitt organisationsnummer.