Rosvall - Woodform AB

Skåne län

Information

Rosvall - Woodform AB är ett av många bolag som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Rosvall - Woodform AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rosvall - Woodform AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-05-15.

Rosvall - Woodform AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-12-10. Men sedan 2000-05-15 så har Rosvall - Woodform AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nybyv. 44, 243 93, Höör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rosvall - Woodform AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-22941.

Höör arbetar för att bolag som Rosvall - Woodform AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rosvall - Woodform AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva agenturrörelse, export och import avseende förmedling av möbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rosvall - Woodform AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rosvall - Woodform AB och det är följande personer, Rosvall, Jan Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosvall, Eva Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rosvall - Woodform AB är 556581-4125.