Göran Holm arkitektkontor AB

Skåne län

Information

Göran Holm arkitektkontor AB är ett bolag som finns i Höör. I Göran Holm arkitektkontor AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holm, Göran Thord som är född 1949 och har titeln VD, Holm, Göran Thord som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Premmert, Anna Ulla Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Göran Holm arkitektkontor AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Göran Holm arkitektkontor AB på telefon 0413-22548.

Bolaget skall driva arkitekt-, design- och buggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Göran Holm arkitektkontor AB av bolagstypen Aktiebolag.

Göran Holm arkitektkontor AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Göran Holm arkitektkontor AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-15 och Göran Holm arkitektkontor AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Göran Holm arkitektkontor AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Göran Holm arkitektkontor AB har 556582-6624 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.