Taxi Orup AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höör och Taxi Orup AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Taxi Orup AB är ett av dem. Statusen för Taxi Orup AB är att Bolaget är aktivt.

Taxi Orup AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höör där företaget finns i jobbar för att företag som Taxi Orup AB ska trivas.

Taxi Orup AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29. I Höör så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva taxiverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Taxi Orup AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29.

Idag är Taxi Orup AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Taxi Orup AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-22269.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Taxi Orup AB är Jönsson, Bengt Göran Ronny som är född 1948 och har titeln VD, Jönsson, Bengt Göran Ronny som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Thomasine Ann-Britt som är född 1951 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .

Taxi Orup AB har 556584-9394 som sitt organisationsnummer.