Macab Food Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och tillverkning av livsmedel samt handel med och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Macab Food Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höör så är Macab Food Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 2000-05-09 så skapades Macab Food Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556590-5824 är organisationsnummret för företaget som finns i Höör.

Just nu är Macab Food Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Macab Food Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Macab Food Aktiebolag är Persson, Hans Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Fehne Persson, Kerstin Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .