Caddex Data AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultation, försäljning och installationer avseende datorer, konsultation och installation av styr och reglerverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Caddex Data AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höör så är Caddex Data AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 2000-07-07 så skapades Caddex Data AB och företaget är har F-skattsedel Caddex Data AB har haft det sedan 2000-09-25.

Caddex Data AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-09-25

556594-3056 är organisationsnummret för företaget som finns i Höör.

Just nu är Caddex Data AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Caddex Data AB så går det att nå dem via telefon på 0413-24450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Caddex Data AB är Wassbjer, Björn som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Helen Jeanette som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .