Stugan Jularp AB

Skåne län

Information

556598-7749 är organisationsnummer för verksamheten Stugan Jularp AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stugan Jularp AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Stugan Jularp AB finns i.

Stugan Jularp AB har varit registrerat sedan 2000-11-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stugan Jularp AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-16.

Stugan Jularp AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stugan Jularp AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Stugan Jularp AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-557870 eller genom brev på följande adress:
Zander Ols v. 11, 243 93, Höör

Bolaget ska bedriva redovisningsbyrå samt skatterådgivning och därmed förenlig verksamhet. Utbildning i företagsekonomi. Handel med byggvaror samt försäljning av, och utförandet av byggtjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stugan Jularp AB och det är Nörler, Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nörler, Robert som är född 1972 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor,