Skohörnan i Höör AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom skobranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skohörnan i Höör AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Höör så är Skohörnan i Höör AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 2000-10-24 så skapades Skohörnan i Höör AB och verksamheten är har F-skattsedel Skohörnan i Höör AB har haft det sedan 2000-11-06.

Skohörnan i Höör AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-06

556598-8341 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Höör.

Just nu är Skohörnan i Höör AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Skohörnan i Höör AB så går det att nå dem via telefon på 0413-21500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skohörnan i Höör AB är Olsson, Kerstin Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan Yngve som är född 1940 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .