United Drilling Contractors UDC AB

Skåne län

Information

Bolaget skall idka borrverksamhet, borrundersökningar, kärn-, vatten- och energiborrning samt dörmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för United Drilling Contractors UDC AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höör så är United Drilling Contractors UDC AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 2000-11-09 så skapades United Drilling Contractors UDC AB och bolaget är har F-skattsedel United Drilling Contractors UDC AB har haft det sedan 2001-08-20.

United Drilling Contractors UDC AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-20

556599-5650 är organisationsnummret för bolaget som finns i Höör.

Just nu är United Drilling Contractors UDC AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med United Drilling Contractors UDC AB så går det att nå dem via telefon på 0413-24233 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom United Drilling Contractors UDC AB är Swenning, Claes Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Swenning, Nina Helén som är född 1969 och har titeln Suppleant, Wiberg, Carl Bertil Magnus som är född 1961 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .