P. Blomqvist Fastighets AB

Skåne län

Information

P. Blomqvist Fastighets AB är ett bolag som finns i Höör. I P. Blomqvist Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomqvist, John Åke Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Åke Sune Ingvar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Svensson, Ingrid Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med P. Blomqvist Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå P. Blomqvist Fastighets AB på telefon 0413-20760.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med fastigheter samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är P. Blomqvist Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

P. Blomqvist Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

P. Blomqvist Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-29 och P. Blomqvist Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för P. Blomqvist Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

P. Blomqvist Fastighets AB har 556599-6591 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.