Galaxi Bygg AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höör och Galaxi Bygg AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Galaxi Bygg AB är ett av dem. Statusen för Galaxi Bygg AB är att Bolaget är aktivt.

Galaxi Bygg AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-11-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höör där företaget finns i jobbar för att företag som Galaxi Bygg AB ska trivas.

Galaxi Bygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13. I Höör så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenadverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Galaxi Bygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13.

Idag är Galaxi Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Galaxi Bygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6958464.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Galaxi Bygg AB är Nilsson, Jan Gunnar Sigurd som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Holst Nilsson, Lena Janet Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Galaxi Bygg AB har 556634-3355 som sitt organisationsnummer.