Geromar Trading AB

Skåne län

Information

Geromar Trading AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där Geromar Trading AB finns. I Höör så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Geromar Trading AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Geromar Trading AB har haft sedan 2003-08-04. Geromar Trading AB har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Geromar Trading AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Portv. 4, 243 93, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-21979.

Höör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Geromar Trading AB Privat, ej börsnoterat.

Geromar Trading AB har idag 556635-7512 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Geromar Trading AB

Bolaget skall bedriva handel med motorfordon och antikviteter samt därmed förenlig verksamhet

I Geromar Trading AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eldh, Gert Fredrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Steenbeck, Pernille som är född 1968 och har titeln Suppleant, Steenbeck, Pernille som är född 1968 och har titeln Delgivningsbar person, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.