Mps Graphics AB

Skåne län

Information

Mps Graphics AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där Mps Graphics AB finns. I Höör så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mps Graphics AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Mps Graphics AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Mps Graphics AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8210571.

Höör arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Mps Graphics AB Privat, ej börsnoterat.

Mps Graphics AB har idag 556640-3688 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Firman tecknas två i förening av -externa firmatecknarna är den som för stunden ansvarar för Mps Graphics AB

Bolaget skall bedriva utveckling av data-program inom ekonomi, material och produktionsstyrning, implementering och utbildning i användande av programmen och därmed förenlig verksamhet.

I Mps Graphics AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahola, Anne Maria som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Kull, Anna Margareta som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Mild, Catrine Eva Maria som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Malmborg, Leif Gustaf som är född 1943 och har titeln Likvidator, Hallberg, Ulf Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor.