Trejco AB

Skåne län

Information

Trejco AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där Trejco AB finns. I Höör så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Trejco AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Trejco AB har haft sedan 2003-10-09. Trejco AB har funnits sedan och 2003-11-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Trejco AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lodjursstigen 60, 243 32, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Höör arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Trejco AB Privat, ej börsnoterat.

Trejco AB har idag 556642-9493 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Trejco AB

Bolaget skall bedriva produktion och handel med biobränsle för eldning och energiproduktion, samt tillverkning, import export, marknadsföring och försäljning av villa-, hushålls-, fritids- och sportprodukter, tillhandahålla konsulttjänster inom företags-, strategi- och organisationsutveckling samt rekrytering, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Trejco AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Stefan Rune som är född 1960 och har titeln VD, Andersson, Stefan Rune som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Maire Lena Rose-Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .