Proofa i Höör AB

Skåne län

Information

Proofa i Höör AB är ett av många verksamheter som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Proofa i Höör AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Proofa i Höör AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-04-09.

Proofa i Höör AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-03-15. Men sedan 2004-04-09 så har Proofa i Höör AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hindstigen 6, 243 32, Höör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Proofa i Höör AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-24420.

Höör arbetar för att verksamheter som Proofa i Höör AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Proofa i Höör AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva projektering, byggadministration, konsulterande verksamhet avseende bygg och anläggning, fastighetsadministration samt försäljning av nyproduktion av småhus och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Proofa i Höör AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Proofa i Höör AB och det är följande personer, Liljedahl, Stig Rune som är född 1946 och har titeln VD, Liljedahl, Stig Rune som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljedahl, Gunnel Ingegerd som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Proofa i Höör AB är 556657-8125.