Vet-Nutraab Products AB

Skåne län

Information

Vet-Nutraab Products AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där Vet-Nutraab Products AB finns. I Höör så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vet-Nutraab Products AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Vet-Nutraab Products AB har funnits sedan och 2004-06-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vet-Nutraab Products AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kvarnstensv. 13, 243 36, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-26391.

Höör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Vet-Nutraab Products AB Privat, ej börsnoterat.

Vet-Nutraab Products AB har idag 556660-7767 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Vet-Nutraab Products AB

Bolaget skall bedriva import och försäljning av fodertillskott till djur samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Vet-Nutraab Products AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Shirley, Jackson Evert som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ransjö Shirley, Lisbeth Thomazine som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .