Byggpower i Höör AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom byggnadsbranschen, reparationer samt om- och tillbyggnader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggpower i Höör AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Höör så är Byggpower i Höör AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Höör och i Skåne län. Redan 2004-07-19 så skapades Byggpower i Höör AB och verksamheten är har F-skattsedel Byggpower i Höör AB har haft det sedan 2004-09-23.

Byggpower i Höör AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-23

556664-1667 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Höör.

Just nu är Byggpower i Höör AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Byggpower i Höör AB så går det att nå dem via telefon på 070-5375741 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Inge Georg -Hanner, Gotthard David Roland

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggpower i Höör AB är Andersson, Inge Georg som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hanner, Emma Martina Sanna som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanner, Martin Johan Roland som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanner, Gotthard David Roland som är född 1944 och har titeln Suppleant, Svensson, Ingrid Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.