Sjukvårdsbolaget GH AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höör och Sjukvårdsbolaget GH AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Sjukvårdsbolaget GH AB är ett av dem. Statusen för Sjukvårdsbolaget GH AB är att Bolaget är aktivt.

Sjukvårdsbolaget GH AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-08-25. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höör där företaget finns i jobbar för att företag som Sjukvårdsbolaget GH AB ska trivas.

Sjukvårdsbolaget GH AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16. I Höör så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård, handel med värde- papper, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjukvårdsbolaget GH AB inte är momsregistrerat.

Idag är Sjukvårdsbolaget GH AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Sjukvårdsbolaget GH AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8243300.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sjukvårdsbolaget GH AB är Holmberg, Leif Göran Birger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Per Åke Vilhelm som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Sjukvårdsbolaget GH AB har 556665-3373 som sitt organisationsnummer.