Anders Maskin i Höör AB

Skåne län

Information

Anders Maskin i Höör AB är ett av många verksamheter som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Anders Maskin i Höör AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Anders Maskin i Höör AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-03-03.

Anders Maskin i Höör AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-01-28. Men sedan 2005-03-03 så har Anders Maskin i Höör AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ö. Asmundtorp 2336, 241 92, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anders Maskin i Höör AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6969208.

Höör arbetar för att verksamheter som Anders Maskin i Höör AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anders Maskin i Höör AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall köpa och sälja entreprenadmaskiner och motorcyklar med tillhörande utrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anders Maskin i Höör AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anders Maskin i Höör AB och det är följande personer, Persson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lena Barbro Annette som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anders Maskin i Höör AB är 556675-5582.