Inpa International AB

Skåne län

Information

556679-1496 är organisationsnummer för bolaget Inpa International AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Inpa International AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Inpa International AB finns i.

Inpa International AB har varit registrerat sedan 2005-04-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Inpa International AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-17.

Inpa International AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Inpa International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Inpa International AB så kan ni göra det på telefon genom 040-187456 eller genom brev på följande adress:
Höjdroderg. 27, 212 39, Malmö

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av kemtekniska produkter, städutensiler, maskiner, plast och pappersvaror, konsultation och utbildning inom lokalvård samt handel med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Inpa International AB och det är Tiljander, Paul Lennart Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Månsson, Per Martin Ingvar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Tiljander, Paul Andreas Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,