Audio Supreme Öresund AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höör och Audio Supreme Öresund AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Audio Supreme Öresund AB är ett av dem. Statusen för Audio Supreme Öresund AB är att Bolaget är aktivt.

Audio Supreme Öresund AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höör där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Audio Supreme Öresund AB ska trivas.

Audio Supreme Öresund AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10. I Höör så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktionsbolag för ljud och film, stuteriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Audio Supreme Öresund AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27.

Idag är Audio Supreme Öresund AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Audio Supreme Öresund AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-23377.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Audio Supreme Öresund AB är Olsen, Timiann Melissa som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Skau Olsen, Roar som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisor, Horwath Sydrevisioner Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .

Audio Supreme Öresund AB har 556689-3995 som sitt organisationsnummer.