Briss Byggimport AB

Skåne län

Information

Briss Byggimport AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där Briss Byggimport AB finns. I Höör så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Briss Byggimport AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Briss Byggimport AB har haft sedan 2006-02-15. Briss Byggimport AB har funnits sedan och 2006-02-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Briss Byggimport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Rörumsv. 120, 243 93, Höör men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-24670.

Höör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Briss Byggimport AB Privat, ej börsnoterat.

Briss Byggimport AB har idag 556692-4105 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Briss Byggimport AB

Bolaget skall importera och sälja byggmaterial, fönster, golv, klinker, kakel samt därmed förenlig verksamhet.

I Briss Byggimport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsén, Mats Göte som är född 1952 och har titeln VD, Forsén, Mats Göte som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Lars Johan Gunnar som är född 1967 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .