UGAB Components AB

Skåne län

Information

UGAB Components AB är en verksamhet som finns i Höör. I UGAB Components AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jönsson, Johan Roger som är född 1970 och har titeln VD, Jönsson, Johan Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Malin Jeanette Viveka som är född 1976 och har titeln Suppleant, Hallberg, Ulf Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, Patriksson, Helena Kristina som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med UGAB Components AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå UGAB Components AB på telefon 0413-24540.

Bolaget skall bedriva industriell tillverkning av och handel med elektromekaniska produkter för industriell användning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är UGAB Components AB av bolagstypen Aktiebolag.

UGAB Components AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Höör arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

UGAB Components AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-15 och UGAB Components AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för UGAB Components AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

UGAB Components AB har 556692-7264 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.