Gemera AB

Skåne län

Information

Gemera AB är ett bolag som finns i Höör. I Gemera AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Härjesten, Carina Marianne som är född 1965 och har titeln VD, Härjesten, Carina Marianne som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Härjesten, Jan Allan Christer som är född 1962 och har titeln Suppleant, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gemera AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gemera AB på telefon 070-6386313.

Bolaget ska bedriva försäljning av profilprodukter till företag, egentillverkning av giveaways såsom företagspresenter, presentreklam, kvalitetsansvariguppdrag vid husbyggnation, konsultation och husförsäljning, förvaltning av fastigheter, byggentreprenad, husbesiktningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gemera AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gemera AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gemera AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-04 och Gemera AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gemera AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Gemera AB har 556698-9314 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.