Göte P Rör & Bygg AB

Skåne län

Information

Göte P Rör & Bygg AB är ett företag som finns i Höör. I Göte P Rör & Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pålsson, Hans Göte Viktor som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Birgitta Desirée som är född 1955 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Göte P Rör & Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Göte P Rör & Bygg AB på telefon 070-5180495.

Bolaget ska bedriva VVS-installationer och fastighetstekniska reparationer, byggnation på uppdrag samt försäljning, montage och reparationer av garageportar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Göte P Rör & Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Göte P Rör & Bygg AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Höör arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Göte P Rör & Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-04-20 och Göte P Rör & Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-04-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Göte P Rör & Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Göte P Rör & Bygg AB har 556701-1621 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.