Jessica Hey AB

Skåne län

Information

556710-9854 är organisationsnummer för bolaget Jessica Hey AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jessica Hey AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Jessica Hey AB finns i.

Jessica Hey AB har varit registrerat sedan 2006-09-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jessica Hey AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-02.

Jessica Hey AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jessica Hey AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Jessica Hey AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-23760 eller genom brev på följande adress:
Pumpv. 12, 243 93, Höör

Bolaget skall bedriva import och grossistförsäljning av möbler, äga och förvalta fast egendom samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jessica Hey AB och det är Hey, Jessica Marie som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hey, Hans-Erik som är född 1966 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Pettersson, Doris Elisabeth som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,