VPE Tjänst AB

Skåne län

Information

VPE Tjänst AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höör som är den kommunen där VPE Tjänst AB finns. I Höör så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. VPE Tjänst AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket VPE Tjänst AB har haft sedan 2007-03-22. VPE Tjänst AB har funnits sedan och 2007-03-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till VPE Tjänst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Våtseröd 405, 240 36, Stehag men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Höör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är VPE Tjänst AB Privat, ej börsnoterat.

VPE Tjänst AB har idag 556725-4171 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för VPE Tjänst AB

Bolaget skall bedriva service, installation och försäljning av värmepumpar och därmed förenlig verksamhet.

I VPE Tjänst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Johan Mikael Börje som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Caroline Sofia som är född 1979 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .