Fri Frakt i Skåne AB

Skåne län

Information

556730-1089 är organisationsnummer för verksamheten Fri Frakt i Skåne AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fri Frakt i Skåne AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höör som är den kommunen som Fri Frakt i Skåne AB finns i.

Fri Frakt i Skåne AB har varit registrerat sedan 2007-05-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fri Frakt i Skåne AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-11.

Fri Frakt i Skåne AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Höör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fri Frakt i Skåne AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Fri Frakt i Skåne AB så kan ni göra det på telefon genom 0705-639500 eller genom brev på följande adress:
Orkesterv. 7, 283 45, Osby

Bolaget skall bedriva lastbilstransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fri Frakt i Skåne AB och det är Nilåzen, Nils Johnny Kristian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Nils Jörgen som är född 1943 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,