Garrarufa Clinics of Scandinavia AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höör och Garrarufa Clinics of Scandinavia AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Garrarufa Clinics of Scandinavia AB är ett av dem. Statusen för Garrarufa Clinics of Scandinavia AB är att Bolaget är inaktivt.

Garrarufa Clinics of Scandinavia AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höör där bolaget finns i jobbar för att bolag som Garrarufa Clinics of Scandinavia AB ska trivas.

I Höör så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom kroppsvård samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Garrarufa Clinics of Scandinavia AB inte är momsregistrerat.

Idag är Garrarufa Clinics of Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Höör.

Vill man komma i kontakt med Garrarufa Clinics of Scandinavia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-81698.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Garrarufa Clinics of Scandinavia AB är Sachse, Michael Heinrich Svane som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Halfdan-Nielsen, Claus som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Garrarufa Clinics of Scandinavia AB har 556733-1722 som sitt organisationsnummer.