Jönssons Entreprenad i Snogeröd AB

Skåne län

Information

Jönssons Entreprenad i Snogeröd AB är ett av många verksamheter som finns i Höör. Det är nämligen den kommunen som Jönssons Entreprenad i Snogeröd AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jönssons Entreprenad i Snogeröd AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-07-30.

Jönssons Entreprenad i Snogeröd AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-07-02. Men sedan 2007-07-30 så har Jönssons Entreprenad i Snogeröd AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Havrev. 10, 243 95, Höör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jönssons Entreprenad i Snogeröd AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-33423.

Höör arbetar för att verksamheter som Jönssons Entreprenad i Snogeröd AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jönssons Entreprenad i Snogeröd AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva entrepenadverksamhet inom mark- och rivningsarbeten samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jönssons Entreprenad i Snogeröd AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jönssons Entreprenad i Snogeröd AB och det är följande personer, Jönsson, Jan Evert som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Eva-Britt Vivianne som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jönssons Entreprenad i Snogeröd AB är 556733-2688.