Gussblads Kulturhjälp

Skåne län

Information

570315-XXXX är organisationsnummer för bolaget Gussblads Kulturhjälp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gussblads Kulturhjälp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Höör som är den kommunen som Gussblads Kulturhjälp finns i.

Gussblads Kulturhjälp har varit registrerat sedan 2007-06-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gussblads Kulturhjälp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-13.

Gussblads Kulturhjälp är och det finns flera bolag i Höör som också är .

Firmatecknare för Gussblads Kulturhjälp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gussblads Kulturhjälp så kan ni göra det på telefon genom 0413-23108 eller genom brev på följande adress:

Företagets mål är att bistå och främja kulturaktiviteter och kulturupplevelser inom närområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gussblads Kulturhjälp och det är Gustavsson, Olof Karl-Erik som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,